Hírlevél
Látogató számláló
0
2
4
8
0
3
9
Termék részletek


Harcot (szabadgyökeres sárgabarack oltvány)

Raktárkészlet: 0 db
Harcot (szabadgyökeres sárgabarack oltvány)
 • Harcot (szabadgyökeres sárgabarack oltvány)
 • Harcot (szabadgyökeres sárgabarack oltvány)
Harrowban (Ontario, Kanada) Richard E.C. Layne keresztezéssel állította elő. Néhány nappal a 'Magyar kajszi' előtti érik. Gyümölcse nagy (túlterhelve kicsi-közepes), megnyúlt és lapított. Héja narancssárga alapon 50%-os mértékben fénylő pirossal fedett. Húsa élénk narancssárga, szilárd, lédús, magvaváló. Íze jó. Fája erős növekedésű, közepesen szétterülő. Termőképessége jó. Virágai önmeddők. A téli lehűléseket jól tűri. A sarka vírussal szemben toleráns. A gnomómiával szemben közepesen ellenálló.
 • Hogyan ültessük el őket?  1. Lépés - Ássa ki a gödröt

  Napos, jó vízelvezetésű talajba ültesse őket. Ásson a gyökér átmérőjénél kétszer nagyobb, és 30 centivel mélyebb gödröt, majd lazítsa meg a gödör falait, hogy a növény könnyebben verjen gyökeret.

  2. Lépés - Helyezze el a fát

  Helyezze a fát a kiásott gödörbe. A szemzés helyének néhány centivel a föld felett kell lennie. Következő lépésként terítse szét a gyökereket a gödörben, majd ellenőrizze, hogy a fa egyenesen álljon. A vastagabb gyökereket érdemes éles metszőollóval kicsit megmetszeni a jobb eredés érdekében.

  3. Lépés - Töltse vissza a földet

  Miközben visszatölti a földet, öntsön a földhöz vizet, hogy eltávolítsa a levegőt. Alakítson ki tányérszerű mélyedést a könnyebb öntözhetőség kedvéért. Az ültetés után öntözze meg újból.
 • Raktárkészlet
  0 db
  Cikkszám
  0011
  Tömeg
  800 g/db